Wersje kompatybilne
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
60
g Gouda cheese, cut in pieces,
lub 60 g Edam cheese, cut in pieces - 60 g bacon cubes
- 800 - 850 g chicken breast fillets, skinless, boneless, each sliced open into a single flat steak
- 3 tbsp soy sauce
-
1
tsp beef extract (e.g. Bovril, Maggi)
lub 1 tsp meat stock paste, homemade - 40 g olive oil
- 280 - 300 g onions, cut in quarters
- 2 - 3 garlic cloves, to taste
- 1 pinch salt
- 400 g sweet potatoes, peeled, cut in thick slices (4 cm)
- 500 g apples (e.g. Granny Smith, Golden Delicious), cored, cut in quarters
- 180 g cooking apples (e.g. Bramley, Reinette), peeled, cored, cut in quarters
- 1 tsp vinegar, preferably cider or rice vinegar (see tip)
- 1 heaped tsp curry powder, hot or mild, adjust to taste
- 200 g water
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2745 kJ / 656 kcal
- Białko
- 59 g
- Węglowodany
- 50 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 7.3 g
Alternatywne przepisy
Steamed rice
25min
Creamy courgette soup
25min
Fruit ice cream
5 min
Creamy mushroom soup
20 Min
Apple cake
1 Std.
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Salmon tartare
10 min
Pasta salad with trout and vegetables
45min
Quiche Lorraine
50min
Pumpkin soup
35 Min
Rice salad with eggs and tuna fish
1 Std.