Urządzenia i Akcesoria
Baked Milk Bread with Pears and Walnut Crumble (TM5)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
8 portions
Składniki
Pear slices
-
pears peeled, cored, halved or cut in wedges that fit through feeder350 g
-
unsalted butter for greasing
Caramel
-
golden caster sugar150 g
-
unsalted butter cold, diced70 g
-
double cream30 g
-
lemon juice (see tip)1 tsp
Filling
-
walnut, shelled150 g
-
unsalted butter diced100 g
-
golden caster sugar130 g
-
fine sea salt1 pinch
-
brioche bread, cut in slicesmilk bread cut in slices200 g
-
medium eggs6
-
whole milk200 g
-
ricotta cheese120 g
-
vanilla custard powder30 g
-
vanilla pod (see tip)1
-
icing sugar1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 8 portions
Sód
1373.8 mg
Białko
106.9 g
Kalorie
21107 kJ /
5044.7 kcal
Tłuszcz
317.6 g
Błonnik
26.3 g
Tłuszcz nasycony
133.8 g
Węglowodany
472.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Naturally Sweet Apple and Date Cake (Gluten and Dairy Free)
1 godz.
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1 godz. 30 min
Courgette Sticks with Parmesan and Spiced Yoghurt Sauce
40 min
Apple Buckle Cake
2 godz.
Carrot Cake with Pecans and Vanilla
12 godz. 55 min
Gluten-free Sponge Cake
1 godz. 10 min
Buckwheat Crispbread
1 godz. 30 min
Soft date cake with walnuts
1 godz. 10 min
Gluten Free Lemon Cupcakes
1 godz. 15 min
Hot Cross Scones
30 min
Cranberry and Clementine Cookie
25 min
Orange Sponge Cake
1 godz.