
Urządzenia i Akcesoria
Vegan Danish Pastries
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
14 pieces
Składniki
Lemon Curd
-
caster sugar150 g
-
lemons thin peelings of skin only2
-
cornflour50 g
-
coconut cream200 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. 6 lemons)175 g
-
yellow food colouring (opcjonalnie)4 drops
Finalisation
-
vegan butter diced (1-2 cm), then frozen250 g
-
00 flour plus extra for dusting250 g
-
water cold125 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
flaked almonds for garnishing
-
fresh blueberries for garnishing
-
fresh raspberries for garnishing
Wartości odżywcze na 1 piece
Kalorie
257.1 kcal /
1075.7 kJ
Białko
2.8 g
Tłuszcz
14.3 g
Węglowodany
29.7 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Sód
90.5 mg