Urządzenia i Akcesoria
Vegan Danish Pastries
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
14 pieces
Składniki
Lemon Curd
-
caster sugar150 g
-
lemons thin peelings of skin only2
-
cornflour50 g
-
coconut cream200 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. 6 lemons)175 g
-
yellow food colouring (opcjonalnie)4 drops
Finalisation
-
vegan butter diced (1-2 cm), then frozen250 g
-
00 flour plus extra for dusting250 g
-
water cold125 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
flaked almonds for garnishing
-
fresh blueberries for garnishing
-
fresh raspberries for garnishing
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
90.5 mg
Białko
2.8 g
Kalorie
1075.7 kJ /
257.1 kcal
Tłuszcz
14.3 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
29.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Shanghai Mooncake
Brak ocen
IDB2024
2 godz.
Lemon Curd and Nectarine Tart
3 godz. 40 min
Lemon Curry Lava Cakes
3 godz.
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2 godz. 20 min
Sweet Black Sticky Rice
13 godz.
Tortillas
1 godz. 30 min
Coffee granita
8 godz. 10 min
Dirt and Worms Chocolate Ice Cream
6 godz. 20 min
Vegan burgers
45 min
Cinnamon Rice Pudding Cake
5 godz.
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12 godz. 45 min