Urządzenia i Akcesoria
Ratatouille Galette (TM6)
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 portions
Składniki
Pastry
-
unsalted butter diced, frozen150 g
-
all-purpose flour plus extra to dust300 g
-
ice cold water90 g
-
salt½ tsp
Toppings
-
Parmesan cheese cut into pieces60 g
-
zucchini unpeeled, ends removed (2-3 zucchini)350 g
-
350 g plum tomatoes, type Roma, wholeplum tomatoes whole (see Tip)350 g
-
sun-dried tomatoes, in oil drained190 g
-
water30 g
-
green onions cut into pieces2
-
salt plus extra for seasoning½ tsp
-
black pepper, ground1 pinch
-
olive oil to brush
-
fresh basil leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
310.9 mg
Białko
8.6 g
Kalorie
1786.3 kJ /
428.3 kcal
Tłuszcz
29.6 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
11.8 g
Węglowodany
30.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
45 min
Neapolitan Pizza
Brak ocen
Bagels
1 godz. 20 min
Tomato Soup with Grilled Cheese
40 min
Sticky Toffee Puddings (Metric) (TM6)
1 godz.
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing
10 min
Shrimp Louie Salad
1 godz. 30 min
Saskatoon Berry Jam
35 min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits (Metric)
3 godz. 40 min
Artisan Bread (Betty) Metric
4 godz. 35 min
Focaccia with Sea Salt Flakes (TM5/6 Metric)
1 godz. 40 min