Urządzenia i Akcesoria
Ratatouille Galette (TM6)
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 portions
Składniki
Pastry
-
unsalted butter diced, frozen150 g
-
all-purpose flour plus extra to dust300 g
-
ice cold water90 g
-
salt½ tsp
Toppings
-
Parmesan cheese cut into pieces60 g
-
zucchini unpeeled, ends removed (2-3 zucchini)350 g
-
350 g plum tomatoes, type Roma, wholeplum tomatoes whole (see Tip)350 g
-
sun-dried tomatoes, in oil drained190 g
-
water30 g
-
green onions cut into pieces2
-
salt plus extra for seasoning½ tsp
-
black pepper, ground1 pinch
-
olive oil to brush
-
fresh basil leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
310.9 mg
Białko
8.6 g
Kalorie
1786.3 kJ /
428.3 kcal
Tłuszcz
29.6 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
11.8 g
Węglowodany
30.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Béarnaise sauce
20 min
Hollandaise Sauce
15 min
Béarnaise sauce
15 min
Avocado Tomatillo Salsa
10 min
Chicken broth with bread dumplings
1 godz. 5 min
Pineapple and Coconut Squares
45 min
Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons
17 godz. 20 min
Salted Caramel and Chocolate Mousse
45 min
Frozen Fruit Sorbet (TM5 Metric)
5 min
Caramelised red onion chutney
24 godz.
Green mojo
Brak ocen
Sous-Vide Drunken Chicken
2 godz.