Millefoglie di patate, Parmigiano Reggiano e timo

Millefoglie di patate, Parmigiano Reggiano e timo

4.2 5 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 55 min
12 pezzi

Składniki

  • di patate sbucciate, a pezzi che entrino attraverso il foro del coperchio dell'Affettatutto
    600 g
  • di Parmigiano Reggiano in un unico pezzo che si inserisca nella parte stretta del foro dell'Affettatutto
    80 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • spicchi di aglio
    1 - 2
  • di timo fresco le foglioline
    1 - 2 rametti
  • di panna, qualsiasi tipo
    150 g
  • di pepe macinato
    ½ cucchiaino
  • di paprika in polvere, affumicata
    ½ cucchiaino

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 158.6 kcal / 663.6 kJ
Białko 4.6 g
Tłuszcz 11.5 g
Węglowodany 10 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 7.1 g
Sód 267.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...