古早醃菜心
TM5 TM6

古早醃菜心

1.0 (1 ocena)

Składniki

  • 500 克 萵筍 (A菜心),約3支,去除外皮及白色粗纖維,切段(5 公分)
  • 1 ½ 茶匙 鹽
  • 40 克 糖
  • 15 克 米醋
  • 15 克 醬油
  • ½ 支 新鮮紅辣椒 ,切圈 (opcjonalnie)
  • 香油 ,少許

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
153 kJ / 36.6 kcal
Białko
0.7 g
Węglowodany
8.6 g
Tłuszcz
0.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Błonnik
0.9 g
Sód
724.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy