
Urządzenia i Akcesoria
巧克力夏洛特蛋糕
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 25 min
1 個
Składniki
-
蛋4 顆
-
鹽1 小撮
-
黑巧克力 ,切塊(約2公分)250 克
-
牛奶60 克
-
奶油 ,切塊,置於室溫軟化50 克
-
冰糖粉 ,依個人喜好調整20 - 30 克
-
蘭姆酒50 克
-
水200 克
-
手指蛋糕20 根
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
3322.8 kcal /
13889.4 kJ
Białko
73 g
Tłuszcz
185.4 g
Węglowodany
260.5 g
Błonnik
35.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

對巧克力上癮
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan