Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 顆 蛋
- 1 小撮 鹽
- 250 克 黑巧克力 ,切塊(約2公分)
- 60 克 牛奶
- 50 克 奶油 ,切塊,置於室溫軟化
- 20 - 30 克 冰糖粉 ,依個人喜好調整
- 50 克 蘭姆酒
- 200 克 水
- 20 根 手指蛋糕
- Wartości odżywcze
- na 1 個
- Kalorie
- 13889.4 kJ / 3322.8 kcal
- Białko
- 73 g
- Węglowodany
- 260.5 g
- Tłuszcz
- 185.4 g
- Błonnik
- 35.5 g