
Urządzenia i Akcesoria
牛肉大水管麵佐南洋風辣醬
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 人份
Składniki
南洋辣椒醬
-
紅辣椒乾10
-
紅辣椒 (大型) ,生,切段3
-
羅望子醬1 大匙
-
蝦醬15 克
-
南薑10 克
-
香茅1
-
細砂糖1 大匙
-
泰式辣椒醬 ,(辣椒膏)50 克
-
紅蔥頭45 克
-
葵花油50 克
牛肉水管麵
-
蒜頭20 克
-
牛絞肉200 克
-
蛋黃 ,生1
-
紅酒2 大匙
-
玉米粉1 大匙
-
義大利綜合香料½ 茶匙
-
胡椒鹽 ,依個人口味調整
-
帕克里大管麵12
-
水1300 - 1400 克
-
新鮮綜合生菜
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
550.7 kcal /
2304.1 kJ
Białko
20.3 g
Tłuszcz
25 g
Węglowodany
61.9 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Sód
431.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

最愛母親節
3 Przepisy
Tajwan
Tajwan