蠔油爆雙脆

蠔油爆雙脆

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

  • 香油
    15 克
  • 切片
    30 克
  • 切段
    30 克
  • 新鮮紅辣椒 去籽、切片
    3 根
  • 蠔油
    50 克
  • 烏醋
    20 克
  • 1 茶匙
  • 米酒
    10 克
  • 綜合甜椒 (黃、紅皆可),切片
    80 克
  • 乾魷魚 切花、切片,以熱水泡軟
    300 克
  • 雞胗 切片(約0.3公分),以滾水川燙1分鐘
    200 克
  • 草蝦仁
    100 克
  • 小黃瓜 切片
    80 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 371 kcal / 1450 kJ
Białko 47.5 g
Tłuszcz 6.8 g
Węglowodany 22.9 g
Błonnik 0.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...