Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 顆 佛手瓜
- 3 顆 鹹蛋
- 10 克 蒜頭
- 10 克 油
- 12 克 新鮮紅辣椒 ,切圈,約 1 支
- 15 克 青蔥 ,切蔥花
- ¼ 茶匙 糖
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 605.4 kJ / 144.7 kcal
- Białko
- 7.8 g
- Węglowodany
- 6.9 g
- Tłuszcz
- 9.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.3 g
- Błonnik
- 1.9 g
- Sód
- 80 mg