
Urządzenia i Akcesoria
金沙佛手瓜
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
佛手瓜2 顆
-
鹹蛋3 顆
-
蒜頭10 克
-
油10 克
-
新鮮紅辣椒 ,切圈,約 1 支12 克
-
青蔥 ,切蔥花15 克
-
糖¼ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
144.7 kcal /
605.4 kJ
Białko
7.8 g
Tłuszcz
9.9 g
Węglowodany
6.9 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Sód
80 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

無負擔下酒菜
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan