Ayam Panggang Honey Mustard dengan Purée Kembang Kol

Ayam Panggang Honey Mustard dengan Purée Kembang Kol

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 porsi

Składniki

  • bawang putih utuh tambahkan dua siung
    1
  • minyak zaitun
    35 g
  • bawang bombai dipotong bagi empat
    250 g
  • madu
    30 g
  • mustard gandum
    40 g
  • mustard Dijon (opcjonalnie)
    10 g
  • rosemary segar daun saja
    1 sdm
  • garam laut
    2 sdt
  • fillet dada ayam, dengan kulit atau tanpa kulit (sekitar 650 g)
    4
  • kuntum kembang kol
    800 g
  • susu sapi
    130 g
  • lada hitam bubuk secukupnya
    ¼ - ½ sdt
  • daun thyme segar untuk hiasan
    1 sdt

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsi

Białko 46 g
Kalorie 1596 kJ / 381 kcal
Tłuszcz 12 g
Błonnik 7 g
Węglowodany 17 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie