Urządzenia i Akcesoria
Zalm met rijst en champignons
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portie
Składniki
-
teentje knoflook in dunne plakjes gesneden1
-
paprika elke kleur, in stukjes gesneden (1-2 cm)150 - 180 g
-
olijfolie20 g
-
champignon, vers gevierendeeld100 g
-
gehakte tomaten, uit blik100 g
-
visbouillon blokje (0,5 l)1
-
paprikapoeder (opcjonalnie)1 tl
-
zout1 tl
-
peper, gemalen½ tl
-
water400 g
-
witte kortkorrelige rijst200 g
-
zalmfilet, vers, ontveld in stukken gesneden (2-3 cm)250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
637.7 mg
Białko
21.5 g
Kalorie
1963.2 kJ /
470 kcal
Tłuszcz
15.2 g
Błonnik
11.1 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Węglowodany
68.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25 min
Pindakaas Havermoutbal
Brak ocen
Snackflix Board
Brak ocen
Balletjes met dadels en noten
Brak ocen
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Brak ocen
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Brak ocen
Peer, appel en zoete aardappelpuree
30 min
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Brak ocen
Sloppy Gold Rush Burgers
Brak ocen
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Brak ocen
"Marry Me" - Pasta met Kip
30 min