Insalata di barbabietola con rafano

Insalata di barbabietola con rafano

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 porzioni

Składniki

  • 30 g di rafano fresco pelato
  • 500 g di barbabietole crude pelate, tagliate a metà
    500 di barbabietole, cotte, pelate, tagliate a metà
  • ½ mazzetto di prezzemolo fresco
  • 40 g di olio di oliva
  • 40 g di aceto a piacere
  • ¾ di cucchiaino di sale a piacere
  • 4 pizzichi di pepe macinato

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 porzioni

Sód 1865 mg
Białko 12 g
Kalorie 2640 kJ / 631 kcal
Tłuszcz 40 g
Błonnik 15.4 g
Tłuszcz nasycony 6 g
Węglowodany 50 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...