
Urządzenia i Akcesoria
哈里薩雞肉濃湯
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 人份
Składniki
-
新鮮香菜 ,切塊10 根
-
韭蔥 ,切塊150 克
-
西洋芹 ,切塊120 克
-
紅蘿蔔 ,切塊100 克
-
橄欖油 ,需多備一些裝飾用1 大匙
-
孜然粉2 茶匙
-
香菜粉 ,依個人口味調整1 ½ - 2 茶匙
-
肉桂粉2 茶匙
-
薑黃粉2 茶匙
-
哈里薩辣醬 ,依個人口味調整2 - 3 大匙
-
水500 克
-
罐裝切碎蕃茄800 克
-
乾綠扁豆85 克
-
雞高湯醬2 茶匙
-
黃砂糖1 大匙
-
新鮮萊姆汁10 克
-
去骨去皮雞大腿 (約400克),切塊(約2 公分)4 隻
-
白麵包8 片
-
原味優格200 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
424 kcal /
1777 kJ
Białko
39 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
46 g
Błonnik
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

摩洛哥街頭小吃
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan