Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
1100
g Yukon gold potatoes, whole or cut into pieces to fit into the feeder
lub 1100 g red potatoes, whole or cut into pieces to fit into the feeder - 15 g vegetable oil
-
150
g pancetta
lub 150 g back bacon, diced - 60 g unsalted butter, clarified, divided
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2093.8 kJ / 500.3 kcal
- Białko
- 8.5 g
- Węglowodany
- 40.3 g
- Tłuszcz
- 33 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.7 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 137.5 mg
Alternatywne przepisy
Barbecue Sauce
20 min
Five seed bread
1h 50min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM6)
Brak ocen
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing
10 min
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10 min
Quince Tart
1h 10 min
Yucatán-style Sea Bass Baked in Banana Leaves with Sweetcorn Rice
1j
Cod with aïoli
40 min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter TM6)
10 min
Roasted Pork Loin (Betty) Metric
1 godz. 35 min
Apple Butter
1j 30 menit