Urządzenia i Akcesoria
Hash Brown Potato Cake
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
1100 g red potatoes, whole or cut into pieces to fit into the feederYukon gold potatoes whole or cut into pieces to fit into the feeder1100 g
-
vegetable oil15 g
-
150 g back bacon, dicedpancetta150 g
-
unsalted butter clarified, divided60 g
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
137.5 mg
Białko
8.5 g
Kalorie
2093.8 kJ /
500.3 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
40.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hazelnut meringue roulade with spun sugar
2 godz. 20 min
Plain Yogurt
14 godz.
Blueberry Coffee Cake
1 godz.
Spiced Almond Milk
15 min
Cheese Blintz Soufflé
1 godz. 10 min
Slow Cooked Beets (Metric)
40 min
Beetroot and goat cheese ice cream with crackers
15 godz.
Chicken Fricassee (Metric)
55 min
Hazelnut Strawberry Skillet Cake
55 min
Soy goulash with dumplings
1 godz. 25 min
Creamy pea soup
40 min
Artisan Bread (Betty) Metric
4 godz. 35 min