Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
1100
g Yukon gold potatoes, whole or cut into pieces to fit into the feeder
lub 1100 g red potatoes, whole or cut into pieces to fit into the feeder - 15 g vegetable oil
-
150
g pancetta
lub 150 g back bacon, diced - 60 g unsalted butter, clarified, divided
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2093.8 kJ / 500.3 kcal
- Białko
- 8.5 g
- Węglowodany
- 40.3 g
- Tłuszcz
- 33 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.7 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 137.5 mg
Alternatywne przepisy
Smoked salmon mousse
5 min
Hot Toddy
10min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1h 10 min
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45 min
Avocado with Egg and Salmon Tartare
50 min
Shrimp Aguachile
15 Min
Cochinita Pibil
4h
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter)
10min
Hot Crab Dip
35 min
Pea Soup with Squid and Tomatoes
50 min
Strawberry Lemonade Mimosa
10min
Baked whole-side of salmon with yoghurt dressing
55 min