Urządzenia i Akcesoria
Hash Brown Potato Cake
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
1100 g red potatoes, whole or cut into pieces to fit into the feederYukon gold potatoes whole or cut into pieces to fit into the feeder1100 g
-
vegetable oil15 g
-
150 g back bacon, dicedpancetta150 g
-
unsalted butter clarified, divided60 g
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
137.5 mg
Białko
8.5 g
Kalorie
2093.8 kJ /
500.3 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
40.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Honey Mustard Salmon en Papillote
40 min
Eggplant and Lentil Salad
40 min
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Spiralized sweet potato curry rosti
30 min
Sautéed Vegetables with Broccoli Sauce
30 min
Meringue Ghosts
12 godz. 25 min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing
45 min
Red lentil and carrot patties with schug sauce
20 min
Caramelised onions (400-500 g)
25 min
Light Browning 7-10.5 oz Onions
20 min
Basque Burnt Cheesecake
3 godz. 10 min
Chocolate and chilli tart
25 godz.