Urządzenia i Akcesoria
Hash Brown Potato Cake
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
1100 g red potatoes, whole or cut into pieces to fit into the feederYukon gold potatoes whole or cut into pieces to fit into the feeder1100 g
-
vegetable oil15 g
-
150 g back bacon, dicedpancetta150 g
-
unsalted butter clarified, divided60 g
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
137.5 mg
Białko
8.5 g
Kalorie
2093.8 kJ /
500.3 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
40.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Versatile smooth soup
45 min
Steamed Egg Cups
20 min
Orange Creamsicle Whip
10 min
Chocolate Avocado Dream
15 min
Grated Potato Pancakes (TM6)
35 min
Potato Gratin
1 godz. 10 min
Salt-free chicken stock paste
45 min
Turkey roulade with pancetta and porcini sauce
50 min
Maple Pecan Pie
1 godz. 15 min
Steamed Banana Muffins
30 min
Bread rolls with parmesan and rosemary
45 min
Carrot Walnut Bundt Cake
1 godz. 20 min