Gluten-Free Veggie Pizza Crust

4.0 1 ocena
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
2 portions

Składniki

  • mozzarella for pizza (low-moisture mozzarella) in pieces
    85 g
  • Parmesan cheese
    30 g
  • vegetables (e.g. spinach, kale, zucchini), stems trimmed
    115 g
  • garlic clove
    1
  • egg, large (65-70 g)
    2
  • salt
    ¼ tsp
  • black pepper, ground
    1 pinch

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 915.9 mg
Białko 24.9 g
Kalorie 1421.2 kJ / 339.7 kcal
Tłuszcz 21.6 g
Błonnik 2.4 g
Tłuszcz nasycony 11.6 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...