Urządzenia i Akcesoria
Gluten-Free Veggie Pizza Crust
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
2 portions
Składniki
-
mozzarella for pizza (low-moisture mozzarella) in pieces85 g
-
Parmesan cheese30 g
-
vegetables (e.g. spinach, kale, zucchini), stems trimmed115 g
-
garlic clove1
-
egg, large (65-70 g)2
-
salt¼ tsp
-
black pepper, ground1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
915.9 mg
Białko
24.9 g
Kalorie
1421.2 kJ /
339.7 kcal
Tłuszcz
21.6 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
11.6 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coconut vanilla sorbet with magic chocolate topping
24 godz. 15 min
Spaghetti Carbonara
40 min
Orange Yogurt Cake (Diabetes)
1 godz.
Corn Tortillas
1 godz. 25 min
Nanaimo Bars
3 godz. 5 min
Grilled Fish with Mango Sambal
Brak ocen
Mini banoffee bombe Alaskas
24 godz. 30 min
Chevre (Matthew Kenney) Metric
22 godz. 5 min
Gluten-free mini pizzas
2 godz.
Gluten Free Brownies
1 godz. 20 min
Gluten free bread rolls
2 godz. 30 min
Go-To Pizza Dough
1 godz.