Urządzenia i Akcesoria
Gluten-Free Veggie Pizza Crust
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
2 portions
Składniki
-
mozzarella for pizza (low-moisture mozzarella) in pieces85 g
-
Parmesan cheese30 g
-
vegetables (e.g. spinach, kale, zucchini), stems trimmed115 g
-
garlic clove1
-
egg, large (65-70 g)2
-
salt¼ tsp
-
black pepper, ground1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
915.9 mg
Białko
24.9 g
Kalorie
1421.2 kJ /
339.7 kcal
Tłuszcz
21.6 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
11.6 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Allergen-friendly Chicken Stock Paste
45 min
Pear twists on chocolate custard
Brak ocen
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts
Brak ocen
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
1 godz. 5 min
Salt-free chicken stock paste
45 min
Steamed Hake and Sliced Vegetable Parcels (TM5)
Brak ocen
Gluten-Free Seed Bread
1 godz. 15 min
Vegan Toasts with Roasted Pepper and Cashew Nut Paste
5 min
Chicken with almonds
45 min
Almond and Seed Crackers
45 min
Blueberry acai bowl (Noni Jenkins)
10 min
Christmas Cake (Diabetes)
2 godz. 45 min