Salada de pepino e aneto com molho de natas azedas

Salada de pepino e aneto com molho de natas azedas

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
2 doses

Składniki

  • pepinos doces descascados ou não, s/ extremidades (400 g aprox.)
    2 - 2 ½
  • natas azedas
    100 - 130 g
    100 - 250 g iogurte grego
  • sal
    ½ - 1 c. chá de
  • aneto, fresco cortado com uma tesoura
    ½ ramo de
    2 c. sopa de endro seco
  • pimenta preta (opcjonalnie)
    ½ c. chá de
  • vinagre de sidra (opcjonalnie)
    ½ c. sopa de
  • açúcar (opcjonalnie)
    ½ c. chá de

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 dose

Sód 908.2 mg
Białko 3.7 g
Kalorie 683.6 kJ / 163.4 kcal
Tłuszcz 11.7 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 6.6 g
Węglowodany 14.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...