
Urządzenia i Akcesoria
Espuma de leite com café e gelado de avelã
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 8 godz. 25 min
4 doses
Składniki
Gelado de Avelã
-
avelã torrada s/ pele200 g
-
chocolate partido em pedaços150 g
-
leite500 g
-
natas500 g
-
gemas de ovo5
-
açúcar200 g
Espuma de leite
-
leite gordo frio400 g
-
café solúvel2 c. sopa de
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
1324.5 kcal /
5541.7 kJ
Białko
22.1 g
Tłuszcz
100.4 g
Węglowodany
98.5 g
Błonnik
7.1 g
Tłuszcz nasycony
43.2 g
Sód
174.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Setembro com a Bimby®
48 Przepisów
Portugalia
Portugalia