
Urządzenia i Akcesoria
泰式黃瓜沙拉 (TM6)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 人份
Składniki
-
大黃瓜 ,不去皮,去除頭尾,縱切半(約1根 400克)2 根
-
紫洋蔥 ,縱切半100 克
-
鹽味烤花生50 克
-
蒜頭1 粒
-
新鮮檸檬汁40 克
-
魚露20 克
-
糖20 克
-
葵花油30 克
-
新鮮辣椒 (任何種類) ,去籽,切片(2mm)1
-
海鹽½ 茶匙
-
香菜 ,只取葉10 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
206.4 kcal /
863.7 kJ
Białko
5.4 g
Tłuszcz
14.3 g
Węglowodany
18.4 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Sód
636.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

切片刨絲神器
20 Przepisów
Tajwan
Tajwan