Herzhafter Käsekuchen mit Entenbrust und Preiselbeeren
TM6 TM5

Herzhafter Käsekuchen mit Entenbrust und Preiselbeeren

3.9 (12 ocen)

Składniki

  • Butter zum Einfetten
  • 300 g Doppelrahm-Frischkäse
  • 400 g Kräuter-Crème-frâiche
  • 30 g Speisestärke
  • 3 Eier
  • 1 TL Salz
  • ½ - ¾ TL Pfeffer
  • 1 TL Paprika edelsüß
  • ½ TL Thymian, getrocknet (opcjonalnie)
  • 12 Scheiben Entenbrust, geräuchert, in Scheiben, halbiert
    lub 12 Scheiben geräucherte Gänsebrust, in Scheiben, halbiert
  • 12 TL Wild-Preiselbeeren (siehe Tipp)

Wartości odżywcze
na 1 Stück
Kalorie
469 kJ / 112 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
4 g
Tłuszcz
10 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Błonnik
0.2 g
Sód
154 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy