Urządzenia i Akcesoria
Melonenpizza
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 Portionen
Składniki
-
Knoblauchzehe klein1
-
Parmesan in Stücken25 g
-
Pinienkerne geröstet20 g
-
Rucola30 g
-
Olivenöl15 g
-
Salz4 Prisen
-
Pfeffer4 Prisen
-
Schalotten30 g
-
Bergkäse in Stücken50 g
-
Frischkäse120 g
-
Wassermelone 3-4 cm dick, ca. 1000 g1 Scheibe
-
Cherry-Tomaten geviertelt2
-
Meersalzflocken nach Geschmack
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
12 g
Kalorie
1045 kJ /
250 kcal
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 3/2018
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Aprikosen-Knoblauch-Creme
10 min
Ofen-Tomaten im Honigsud
45 min
Frischkäse-Porree-Aufstrich
10 min
Karotten-Käse-Dip
15 min
Scones mit Camembert und Trauben
40 min
Feta-Wassermelonen-Salat
20 min
Mozzarella-Pesto-Spieße
2 godz. 15 min
Ananas mit süßem Pesto
15 min
Spargel-Rucola-Salat mit Erdbeeren an Orangensauce
40 min
Frischkäsewürfel
5 godz.
Wirsing-Birnen-Salat
25 min
Weihnachtssalat
10 min