Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Panna Cotta
- 4 Blätter weiße Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 100 g Marzipanrohmasse, in Stücken
- 360 g Milch
- 40 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 240 g Sahne
Maracuja-Sauce
- 400 g Maracuja-Nektar
- 20 g Vanillepuddingpulver
- 2 Stängel Minze, abgezupft, zum Garnieren
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1099 kJ / 263 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Tłuszcz nasycony
- 8 g
- Błonnik
- 6 g
- Sód
- 70 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Herzhafter Tannenbaum
1 Std.
Schnelle Fenchelquiche
40min
Erdbeer-Schoko-Cupcakes mit Eierlikör
1 Std. 30 Min
Erdbeer-Joghurt-Mousse mit Schokolade und Amarettini
3h 45min
Rhabarber-Vanille-Karamell-Eis
9h
Orangen-Creme-Karamell
12h
Wassermelone am Stiel
1 Std.
Mini-Zitronen-Heidelbeer-Cheesecakes
8 Std. 30 Min
Küken-Amerikaner
2 Std. 30 Min
Pfirsich-Maracuja-Torte ohne Backen
6h 30min
Kräuter-Schmand-Dip
10 Min
Butter-Käse-Streusel-Kuchen
2 Std. 30 Min