Coleslaw z tartych i krojonych warzyw (TM6)
TM6

Coleslaw z tartych i krojonych warzyw (TM6)

4.8 (165 ocen)

Składniki

  • 200 g białej kapusty, bez twardych części, pokrojonej na kawałki, które zmieszczą się w szerokiej części podajnika
  • 150 g marchewki, z odciętymi końcówkami
  • ½ - 1 czerwona cebula, przekrojona na pół (opcjonalnie)
  • ½ - 1 jabłko, nieobrane, bez gniazd nasiennych, pokrojone na kawałki, które zmieszczą się w szerokiej części podajnika
  • 4 łyżki majonezu
  • ¼ - ½ łyżeczki soli
  • 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
622.9 kJ / 148.9 kcal
Białko
1.1 g
Węglowodany
11.3 g
Tłuszcz
11.6 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Błonnik
3.1 g
Sód
340.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy