Coleslaw z tartych i krojonych warzyw (TM6)

Coleslaw z tartych i krojonych warzyw (TM6)

4.8 259 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 porcje

Składniki

  • 200 g białej kapusty bez twardych części, pokrojonej na kawałki, które zmieszczą się w szerokiej części podajnika
  • 150 g marchewki z odciętymi końcówkami
  • ½ - 1 czerwona cebula przekrojona na pół
  • ½ - 1 jabłko nieobrane, bez gniazd nasiennych, pokrojone na kawałki, które zmieszczą się w szerokiej części podajnika
  • 4 łyżki majonezu
  • ¼ - ½ łyżeczki soli
  • 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 148.9 kcal / 622.9 kJ
Białko 1.1 g
Tłuszcz 11.6 g
Węglowodany 11.3 g
Błonnik 3.1 g
Tłuszcz nasycony 1.6 g
Sód 340.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...