
Urządzenia i Akcesoria
Coleslaw z tartych i krojonych warzyw (TM6)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 porcje
Składniki
-
białej kapusty bez twardych części, pokrojonej na kawałki, które zmieszczą się w szerokiej części podajnika200 g
-
marchewki z odciętymi końcówkami150 g
-
czerwona cebula przekrojona na pół½ - 1
-
jabłko nieobrane, bez gniazd nasiennych, pokrojone na kawałki, które zmieszczą się w szerokiej części podajnika½ - 1
-
majonezu4 łyżki
-
soli¼ - ½ łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego2 szczypty
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
148.9 kcal /
622.9 kJ
Białko
1.1 g
Tłuszcz
11.6 g
Węglowodany
11.3 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Sód
340.9 mg