
Urządzenia i Akcesoria
Coleslaw z tartych i krojonych warzyw (TM6)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 porcje
Składniki
-
200 g białej kapusty bez twardych części, pokrojonej na kawałki, które zmieszczą się w szerokiej części podajnika
-
150 g marchewki z odciętymi końcówkami
-
½ - 1 czerwona cebula przekrojona na pół
-
½ - 1 jabłko nieobrane, bez gniazd nasiennych, pokrojone na kawałki, które zmieszczą się w szerokiej części podajnika
-
4 łyżki majonezu
-
¼ - ½ łyżeczki soli
-
2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
148.9 kcal /
622.9 kJ
Białko
1.1 g
Tłuszcz
11.6 g
Węglowodany
11.3 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Sód
340.9 mg