Coleslaw z tartych i krojonych warzyw (TM6)

Coleslaw z tartych i krojonych warzyw (TM6)

4.8 249 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 porcje

Składniki

  • białej kapusty bez twardych części, pokrojonej na kawałki, które zmieszczą się w szerokiej części podajnika
    200 g
  • marchewki z odciętymi końcówkami
    150 g
  • czerwona cebula przekrojona na pół
    ½ - 1
  • jabłko nieobrane, bez gniazd nasiennych, pokrojone na kawałki, które zmieszczą się w szerokiej części podajnika
    ½ - 1
  • majonezu
    4 łyżki
  • soli
    ¼ - ½ łyżeczki
  • pieprzu czarnego, mielonego
    2 szczypty

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 148.9 kcal / 622.9 kJ
Białko 1.1 g
Tłuszcz 11.6 g
Węglowodany 11.3 g
Błonnik 3.1 g
Tłuszcz nasycony 1.6 g
Sód 340.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...