Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 - 3 rametti di dragoncello fresco, le foglioline e i gambi separati
- 2 - 3 rametti di cerfoglio fresco, le foglioline e i gambi separati
- 50 g di pomodoro maturo, in 2 pezzi
- 80 g di scalogno
- 80 g di aceto di vino bianco
- 180 g di burro a pezzi
- 4 tuorli d'uovo
- ¼ - ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 - 2 cucchiaini di concentrato di pomodoro
- Wartości odżywcze
- na 200 g
- Kalorie
- 7899 kJ / 1885 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 195 g
- Tłuszcz nasycony
- 104 g
- Błonnik
- 2.8 g
- Sód
- 1335 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Riso con pollo e menta (Com gà rau thom)
1j 30 menit
Zabaione al peperone rosso
20 min
Entrecote di manzo teriaki
2h 35 min
Pollo croccante con salsa di porri
30 min
Salsa al formaggio di pecora
20 min
Zuppa di maiale e funghi
Pas d’évaluation
Carne di manzo speziata (Boboti)
1 Std. 15 Min
Dolce di biscotto e crema al formaggio
35 Min
Salsa alle arachidi
1j 20 menit
Cuore allo zafferano (senza lattosio)
30 min
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2 godz. 25 min
Cioccolato caldo con liquore all'arancia
15min