Burrito di carne

Burrito di carne

4.8 56 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
10 pezzi

Składniki

Guacamole
  • 90 g di cipolla bianca a pezzi
  • 20 g di peperoncino serrano
  • 250 g di pomodori in quarti
  • 20 g di succo di lime
  • 5 g di sale
  • 10 g olio extravergine di oliva
  • 1 rametto di coriandolo fresco le foglioline lavate
  • 500 g di polpa di avocado a pezzi
Ripieno
  • 80 g olio extravergine di oliva
  • 2 spicchi di aglio
  • 300 g di carne di manzo (vedere consigli) a listarelle (1x1x5 cm)
  • 300 g di carne di manzo a listarelle (1x1x5 cm), asciugata con carta assorbente
  • 100 g di cipolle dorate a fettine
  • 200 g di peperoni rossi puliti e a listarelle
  • 400 g di passata di pomodoro
  • 350 g di fagioli neri in scatola sgocciolati e sciacquati
  • ½ peperoncino piccante fresco
  • 5 g di sale
  • 120 g di mais dolce in scatola sgocciolato
Terminare la preparazione
  • 10 tortillas di mais

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Sód 621.1 mg
Białko 22.2 g
Kalorie 1955 kJ / 467.3 kcal
Tłuszcz 27.6 g
Błonnik 5.2 g
Tłuszcz nasycony 2.3 g
Węglowodany 33.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...