Burrito di carne

Burrito di carne

4.8 46 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
10 pezzi

Składniki

Guacamole
  • di cipolla bianca a pezzi
    90 g
  • di peperoncino serrano
    20 g
  • di pomodori in quarti
    250 g
  • di succo di lime
    20 g
  • di sale
    5 g
  • di olio extravergine di oliva
    10 g
  • di coriandolo fresco le foglioline lavate
    1 rametto
  • di polpa di avocado a pezzi
    500 g
Ripieno
  • di olio extravergine di oliva
    80 g
  • spicchi di aglio
    2
  • di carne di manzo (vedere consigli) a listarelle (1x1x5 cm)
    300 g
  • di carne di manzo a listarelle (1x1x5 cm), asciugata con carta assorbente
    300 g
  • di cipolle dorate a fettine
    100 g
  • di peperoni rossi puliti e a listarelle
    200 g
  • di passata di pomodoro
    400 g
  • di fagioli neri in scatola sgocciolati e sciacquati
    350 g
  • peperoncino piccante fresco
    ½
  • di sale
    5 g
  • di mais dolce in scatola sgocciolato
    120 g
Terminare la preparazione
  • tortillas di mais
    10

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 467.3 kcal / 1955 kJ
Białko 22.2 g
Tłuszcz 27.6 g
Węglowodany 33.1 g
Błonnik 5.2 g
Tłuszcz nasycony 2.3 g
Sód 621.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...