Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 cetrioli (circa 400 g ciascuno, vedi consigli), le estremità tagliate
- 1 cucchiaino di sale, a piacere
- 1 mazzetto di aneto fresco (circa 20 g), le punte
- 70 g di cipolle, tagliate a metà
- 2 pizzichi di zucchero (opcjonalnie)
- 4 pizzichi di pepe macinato
- 45 g di aceto, a piacere
- 35 g di olio vegetale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzioni
- Kalorie
- 484 kJ / 116 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.8 g
- Błonnik
- 1.6 g
- Sód
- 494 mg
Alternatywne przepisy
Riso con piselli e ragù
50 min.
Riso al latte
1h
Insalata di barbabietola con rafano
10 min
Insalata di carote con salsa allo yogurt
Brak ocen
Penne con le cozze
Brak ocen
Pollo alla pechinese
Brak ocen
Penne al tonno
35 Min
Chawan mushi
35 Min
Spezzatino di agnello
1u. 45min
Carne di manzo in salsa alla panna e funghi
1h
Arroz caldoso
1u. 10min
Torta ai frutti rossi
1 Std. 15 Min