Urządzenia i Akcesoria
Pecan Pie Tarts
Przygotowanie 1 godz. 30 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
20 pieces
Składniki
Pastry
-
plain flour140 g
-
baking powder½ tsp
-
fine sea salt1 pinch
-
unsalted butter chilled, diced, plus extra for greasing70 g
-
icing sugar30 g
-
egg yolks from large eggs2
-
whole milk1 Tbsp
Filling
-
pecan nuts200 g
-
soft dark brown sugar60 g
-
unsalted butter soft60 g
-
maple syrup110 g
-
large eggs2
-
apricot jam2 - 3 Tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
2 g
Kalorie
778 kJ /
186 kcal
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Marzipan
10 min
Pina Colada Layer Cake
2 godz. 30 min
Rustic Olive, Fig and Walnut Bread
2 godz. 15 min
Profiteroles
2 godz. 15 min
Grape, Brie and Rosemary Flatbread
2 godz. 5 min
Baklava
1 godz. 10 min
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4 godz.
Brioche
5 godz.
Fresh Fruit Tarts
7 godz. 5 min
Pecan Pie Tarts
2 godz. 25 min
Mincemeat and Almond Tart
2 godz. 15 min
Sun-dried Tomato and Rosemary Breadsticks - Bastoncini di pane con pomodori secchi e rosmarino
3 godz. 45 min