Pizza al caprino e peperone crusco

Pizza al caprino e peperone crusco

4.3 6 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 26 godz. 15 min
4 porzioni

Składniki

  • 380 g di acqua
  • 25 g di olio extravergine di oliva
  • 4 g di lievito di birra disidratato
  • 12 g di miele
    12 g di malto d'orzo
  • 250 g di farina manitoba
  • 400 g di farina tipo 00
  • 12 g di sale
  • 120 - 160 g di passata di pomodoro
  • 1 pizzico di sale
  • 400 g di mozzarella a dadini
  • 200 g di caprino
  • 20 g peperone crusco sbriciolato

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 2537.7 mg
Białko 50.5 g
Kalorie 4498.8 kJ / 1075.3 kcal
Tłuszcz 43.3 g
Błonnik 4.9 g
Tłuszcz nasycony 20.9 g
Węglowodany 129 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...