Pizza al caprino e peperone crusco

Pizza al caprino e peperone crusco

4.3 6 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 26 godz. 15 min
4 porzioni

Składniki

  • di acqua
    380 g
  • di olio extravergine di oliva
    25 g
  • di lievito di birra disidratato
    4 g
  • di miele
    12 g
    12 g di malto d'orzo
  • di farina manitoba
    250 g
  • di farina tipo 00
    400 g
  • di sale
    12 g
  • di passata di pomodoro
    120 - 160 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di mozzarella a dadini
    400 g
  • di caprino
    200 g
  • peperone crusco sbriciolato
    20 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 1075.3 kcal / 4498.8 kJ
Białko 50.5 g
Tłuszcz 43.3 g
Węglowodany 129 g
Błonnik 4.9 g
Tłuszcz nasycony 20.9 g
Sód 2537.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...