Pizza carbonara

Pizza carbonara

4.4 15 ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 15 godz.
1 porzione

Składniki

  • 2 g di lievito di birra fresco
  • 120 g di acqua
  • 2 g di zucchero di canna
  • 100 g di farina manitoba
  • ½ cucchiaino di sale
  • 5 g di olio extravergine di oliva
  • 65 g di farina integrale
  • 4 g di sale
Condimento
  • 50 g di mozzarella per pizza a pezzi
  • 50 g di pecorino Romano a pezzi
  • 10 g di olio extravergine di oliva
  • 50 g di guanciale a dadini
  • 1 uovo
  • 1 tuorlo
  • 50 g di guanciale
  • pecorino in scaglie q.b.

Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 4218.2 mg
Białko 71 g
Kalorie 6050 kJ / 1446 kcal
Tłuszcz 77.4 g
Błonnik 7.7 g
Tłuszcz nasycony 31.6 g
Węglowodany 124 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...