Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 g di lievito di birra fresco
- 120 g di acqua
- 2 g di zucchero di canna
- 100 g di farina manitoba
- ½ cucchiaino di sale
- 5 g di olio extravergine di oliva
- 65 g di farina integrale
- 4 g di sale
Condimento
- 50 g di mozzarella per pizza a pezzi
- 50 g di pecorino Romano a pezzi
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di guanciale a dadini
- 1 uovo
- 1 tuorlo
- 50 g di guanciale
- pecorino in scaglie q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 6050 kJ / 1446 kcal
- Białko
- 71 g
- Węglowodany
- 124 g
- Tłuszcz
- 77.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 31.6 g
- Błonnik
- 7.7 g
- Sód
- 4218.2 mg
Alternatywne przepisy
Focaccia cipolle e zucca
2 godz.
Finte cosce di pollo con salsa piccante
1 godz. 30 min
Agnello arrosto con verdure e salsa alla menta
2 godz. 10 min
Bulgur con verdure e salsa ai funghi
50min
Pão de queijo
1 godz.
Spezzatino speziato con chips di patata americana a Cottura Lenta (TM6)
16 godz. 30 min
Cornetto di Matera
4h 30min
Pizza vegetariana con Affettatutto Bimby® (TM6)
3h
Banane in crema di tapioca e cocco
1 godz.
Salsa piccante agrumi e coriandolo
20min
Tabulè d'orzo rosa al pistacchio
40 min
Focaccia
6 godz.