Pizza carbonara

Pizza carbonara

4.4 15 ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 15 godz.
1 porzione

Składniki

  • di lievito di birra fresco
    2 g
  • di acqua
    120 g
  • di zucchero di canna
    2 g
  • di farina manitoba
    100 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di olio extravergine di oliva
    5 g
  • di farina integrale
    65 g
  • di sale
    4 g
Condimento
  • di mozzarella per pizza a pezzi
    50 g
  • di pecorino Romano a pezzi
    50 g
  • di olio extravergine di oliva
    10 g
  • di guanciale a dadini
    50 g
  • uovo
    1
  • tuorlo
    1
  • di guanciale
    50 g
  • pecorino in scaglie q.b.

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 1446 kcal / 6050 kJ
Białko 71 g
Tłuszcz 77.4 g
Węglowodany 124 g
Błonnik 7.7 g
Tłuszcz nasycony 31.6 g
Sód 4218.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...