Torta Pescoffee in tazza

Torta Pescoffee in tazza

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 porzioni

Składniki

  • di burro a pezzi (2 cm)
    60 g
  • di biscotti tipo Digestive, a pezzi
    150 g
  • di dulce de leche (vedere consigli)
    6 cucchiai
  • di pesche sciroppate, a cubetti (1 cm)
    240 g
  • di panna (35% di grassi)
    400 g
  • di formaggio fresco spalmabile
    100 g
  • di zucchero a velo
    50 g
  • di cioccolato fondente in scaglie
    10 - 15 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 596.5 kcal / 2495.9 kJ
Białko 5.9 g
Tłuszcz 44.2 g
Węglowodany 46.7 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 25.9 g
Sód 216.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...