Torta Pescoffee in tazza

Torta Pescoffee in tazza

5.0 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 porzioni

Składniki

  • 60 g di burro a pezzi (2 cm)
  • 150 g di biscotti tipo Digestive, a pezzi
  • 6 cucchiai di dulce de leche (vedere consigli)
  • 240 g di pesche sciroppate, a cubetti (1 cm)
  • 400 g di panna (35% di grassi)
  • 100 g di formaggio fresco spalmabile
  • 50 g zucchero a velo
  • 10 - 15 g cioccolato fondente in scaglie

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 216.1 mg
Białko 5.9 g
Kalorie 2495.9 kJ / 596.5 kcal
Tłuszcz 44.2 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 25.9 g
Węglowodany 46.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...