虾皮炒包菜(TM5)
TM6 TM5

虾皮炒包菜(TM5)

(Brak ocen)

Składniki

  • 400 克 包菜 ,取叶片,切除菜芯较厚的内茎部分
  • 100 克 胡萝卜 ,去皮切段,可以放入进料口的大小
  • 30 克 油
  • 3 克 淡味虾皮 ,约2茶匙
  • ½ 茶匙 盐 ,约2-3克

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
803.5 kJ / 203 kcal
Białko
4.4 g
Węglowodany
13.3 g
Tłuszcz
15.6 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Błonnik
3.2 g
Sód
334.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy