Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 克 包菜 ,取叶片,切除菜芯较厚的内茎部分
- 100 克 胡萝卜 ,去皮切段,可以放入进料口的大小
- 30 克 油
- 3 克 淡味虾皮 ,约2茶匙
- ½ 茶匙 盐 ,约2-3克
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 803.5 kJ / 203 kcal
- Białko
- 4.4 g
- Węglowodany
- 13.3 g
- Tłuszcz
- 15.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.3 g
- Błonnik
- 3.2 g
- Sód
- 334.3 mg