Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 克 水 ,焯水用
- 700 克 猪蹄 ,切小段
- 10 克 料酒
- 200 克 姜 ,去皮,切块拍碎
- 1000 克 广式甜醋
- 4 颗 水煮蛋 ,去壳
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1789 kJ / 428 kcal
- Białko
- 31 g
- Węglowodany
- 19.8 g
- Tłuszcz
- 24.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 8 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Sód
- 238.2 mg