Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 克 油
- 3 根 新鲜小米椒 ,切片
- 3 瓣 蒜头 ,切片
- 2 片 姜
- 150 克 带皮五花肉 ,冷冻2小时后切0.5厘米薄片
- 250 克 卷心菜 ,切块
- 15 克 生抽
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2052.5 kJ / 490.5 kcal
- Białko
- 10.6 g
- Węglowodany
- 17.9 g
- Tłuszcz
- 43.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.5 g
- Błonnik
- 7.8 g
- Sód
- 166.9 mg