手撕包菜浇头
TM6 TM5

手撕包菜浇头

4.4 (14 ocen)

Składniki

  • 30 克 油
  • 3 根 新鲜小米椒 ,切片
  • 3 瓣 蒜头 ,切片
  • 2 片 姜
  • 150 克 带皮五花肉 ,冷冻2小时后切0.5厘米薄片
  • 250 克 卷心菜 ,切块
  • 15 克 生抽

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
2052.5 kJ / 490.5 kcal
Białko
10.6 g
Węglowodany
17.9 g
Tłuszcz
43.6 g
Tłuszcz nasycony
11.5 g
Błonnik
7.8 g
Sód
166.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy