Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 克 面粉
- 270 克 水
- 1 茶匙 糖
- 5 克 干酵母粉 (约2茶匙)
- 30 克 橄榄油
- 1 茶匙 盐
- 300 克 罐装番茄碎
- 7 - 9 新鲜罗勒叶
- 1 - 2 小撮 盐
- 1 小撮 黑胡椒粉 ,调味用
- 面粉 ,撒粉用
- 200 克 马苏里拉乳酪 ,切块
- 100 克 紫洋葱 ,切块(每块1-2毫米)
- 100 克 西葫芦 ,切块(每块1厘米)
- 100 克 黄甜椒 ,切块(每块1厘米)
- 100 克 胡萝卜 ,切块(每块1厘米)
- 100 克 樱桃番茄 ,一切二
- 橄榄油 ,烘烤用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2832 kJ / 676 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 97 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Tłuszcz nasycony
- 8 g
- Błonnik
- 8.3 g
- Sód
- 659 mg