酸菜魚

酸菜魚

3.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

  • 帶皮鱸魚片
    300 克
  • 1 ¼ 茶匙
  • 米酒
    20 克
  • 1 支
  • 香油
    15 克
  • ,切絲
    6 克
  • 酸菜 ,切薄片
    150 克
  • 乾辣椒
    6 克
  • 800 克
    800 克 高湯
  • 玉米粉
    1 大匙
  • 香油
    ½ 茶匙
  • 1 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 花椒油 ,市售或自製
    2 茶匙
  • 新鮮豆芽
    150 克
  • 寬冬粉 ,泡水瀝乾
  • 白芝麻 (opcjonalnie) ,少許
  • 乾辣椒 ,切段
    5 克
  • 花椒油 ,市售或自製
    20 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 128.9 kcal / 539.4 kJ
Białko 12.3 g
Tłuszcz 5.9 g
Węglowodany 6.7 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Sód 633.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...