
Urządzenia i Akcesoria
鹿兒島海鮮濃湯
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 人份
Składniki
-
蝦仁 (約200克),切塊12 - 15 隻
-
花枝 (約450克),切片2 隻
-
紅鯛魚片 切大塊200 克
-
水1000 克
-
鹽2 茶匙
-
紫地瓜 去皮、切塊(約3公分)600 克
-
馬鈴薯150 克
-
鮮奶油 (脂肪含量約30-40%)100 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
273 kcal /
1143 kJ
Białko
17.3 g
Tłuszcz
4.5 g
Węglowodany
39.5 g
Błonnik
3.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

名廚美饌
90 Przepisów
Tajwan
Tajwan