鹿兒島海鮮濃湯

鹿兒島海鮮濃湯

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 人份

Składniki

  • 蝦仁 (約200克),切塊
    12 - 15 隻
  • 花枝 (約450克),切片
    2 隻
  • 紅鯛魚片 切大塊
    200 克
  • 1000 克
  • 2 茶匙
  • 紫地瓜 去皮、切塊(約3公分)
    600 克
  • 馬鈴薯
    150 克
  • 鮮奶油 (脂肪含量約30-40%)
    100 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 273 kcal / 1143 kJ
Białko 17.3 g
Tłuszcz 4.5 g
Węglowodany 39.5 g
Błonnik 3.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...