玉井芒果冷湯

玉井芒果冷湯

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
2 人份

Składniki

  • 芒果 去皮、去籽,切塊(約3公分)
    300 克
  • 小黃瓜 去蒂頭、去皮、切塊(約3公分)
    50 克
  • 洋蔥 切塊(約3公分)
    15 克
  • 蒜頭 (約5克),去蒂頭
    1 粒
  • 特級初榨橄欖油
    25 克
  • 米醋
    1 茶匙
  • 新鮮茵陳蒿 (opcjonalnie)
    5 克
  • 1 茶匙
  • 蝦夷蔥 (opcjonalnie) 少許,裝飾用

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 159 kcal / 665 kJ
Białko 0.7 g
Tłuszcz 12.9 g
Węglowodany 11.9 g
Błonnik 1.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...