Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 克 芒果, 去皮、去籽,切塊(約3公分)
- 50 克 小黃瓜, 去蒂頭、去皮、切塊(約3公分)
- 15 克 洋蔥, 切塊(約3公分)
- 1 粒 蒜頭 (約5克),去蒂頭
- 25 克 初榨橄欖油
- 1 茶匙 米醋
- 5 克 新鮮茵陳蒿 (opcjonalnie)
- 1 茶匙 鹽
- 蝦夷蔥, 少許,裝飾用 (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 665 kJ / 159 kcal
- Białko
- 0.7 g
- Węglowodany
- 11.9 g
- Tłuszcz
- 12.9 g
- Błonnik
- 1.3 g