
Urządzenia i Akcesoria
玉井芒果冷湯
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
-
芒果 去皮、去籽,切塊(約3公分)300 克
-
小黃瓜 去蒂頭、去皮、切塊(約3公分)50 克
-
洋蔥 切塊(約3公分)15 克
-
蒜頭 (約5克),去蒂頭1 粒
-
特級初榨橄欖油25 克
-
米醋1 茶匙
-
新鮮茵陳蒿 (opcjonalnie)5 克
-
鹽1 茶匙
-
蝦夷蔥 (opcjonalnie) 少許,裝飾用
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
159 kcal /
665 kJ
Białko
0.7 g
Tłuszcz
12.9 g
Węglowodany
11.9 g
Błonnik
1.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

名廚美饌
90 Przepisów
Tajwan
Tajwan