
Urządzenia i Akcesoria
Banana bread (Diabetes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
12 slices
Składniki
-
extra virgin olive oil lightly flavoured, to grease
-
ripe bananas (approx. 4 bananas), cut into pieces (see Tip)460 g
-
soy milk125 g
-
silken tofu200 g
-
pure maple syrup125 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
apple juice sparkling60 g
-
white spelt flour300 g
-
wholemeal spelt flour150 g
-
almond meal60 g
-
ground cinnamon1 tbsp
-
ground nutmeg1 tsp
-
baking powder1 ½ tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
walnuts roughly chopped55 g
Wartości odżywcze na 12 slices
Kalorie
4500 kcal /
18830 kJ
Białko
119 g
Tłuszcz
223 g
Węglowodany
481 g
Błonnik
69 g
Tłuszcz nasycony
28 g
Sód
1810 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Honey soy tofu with steamed rice
Keine Bewertungen
Easy Chinese beef and tomato
40 Min
Fancy smoked salmon and dill cream muffin
45 Min
Zoodles Carbonara (Thermomix® Spiralizer, TM6)
40 Min
Teriyaki deli chicken
40 Min
Seeded pastry
15 Min
That's a wrap (Noni Jenkins)
55 Min
Strawberry limeade mocktail (Diabetes)
10 Min
Spaghetti alla Puttanesca
Keine Bewertungen
Gluten free bread rolls
2 Std. 30 Min
Walnut cake with coffee frosting
1 Std. 10 Min
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2 Std.