Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pan brioche
- 400 g di farina manitoba
-
4
g di lievito di birra disidratato
lub 15 g di lievito di birra fresco, sbriciolato - 70 g zucchero
- 20 g di latte intero
- 4 uova, medie (circa 60 g)
- 15 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 170 g di burro a pezzi
- 250 g di acqua
Insalata di cavolo rosso
- 250 g di cavolo rosso a pezzi (5 cm)
- 100 g di carota, pelata e a pezzi (5 cm)
- 100 g di maionese
- 1 ½ cucchiaio di aceto di mele
- 10 g di senape di Digione
- 5 g di zucchero
- ¼ di cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
Mini pan brioche
- 1 uovo, sbattuto
- semi di sesamo, a piacere
Pulled Pork
- 2 spicchi di aglio
- 100 g di cipolla in quarti
- 600 g filetto di maiale, a pezzi (2 cm)
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaio di paprika in polvere, affumicata
- 10 g di zucchero grezzo di canna
- 1 cucchiaio di aglio in polvere
- 5 g di sale
- 200 g di salsa barbecue
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 948 kJ / 227 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 6.8 g
- Sód
- 332 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24h
Focaccia ad alta idratazione TM6
5h
Tacos integrali con pulled pork alla birra
4h 55min
Pomodorini sottovuoto
1h
Piccoli calzoni TM6
4h 30 min
Noccioline candite
3h 20min
Banettes rustiche
15 godz.
Costine di manzo a Cottura Lenta con salsa ai fichi
4h 55min
Pulled pork a Cottura Lenta
7 Std.
Maiale sfilacciato in salsa barbecue a Cottura Lenta
4 Std. 50 Min
Pulled Pork con panini al vapore
3h
Involtini primavera con Affettatutto Bimby®
1h