Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pan brioche
- 400 g di farina manitoba
-
4
g di lievito di birra disidratato
lub 15 g di lievito di birra fresco, sbriciolato - 70 g zucchero
- 20 g di latte intero
- 4 uova, medie (circa 60 g)
- 15 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 170 g di burro a pezzi
- 250 g di acqua
Insalata di cavolo rosso
- 250 g di cavolo rosso a pezzi (5 cm)
- 100 g di carota, pelata e a pezzi (5 cm)
- 100 g di maionese
- 1 ½ cucchiaio di aceto di mele
- 10 g di senape di Digione
- 5 g di zucchero
- ¼ di cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
Mini pan brioche
- 1 uovo, sbattuto
- semi di sesamo, a piacere
Pulled Pork
- 2 spicchi di aglio
- 100 g di cipolla in quarti
- 600 g filetto di maiale, a pezzi (2 cm)
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaio di paprika in polvere, affumicata
- 10 g di zucchero grezzo di canna
- 1 cucchiaio di aglio in polvere
- 5 g di sale
- 200 g di salsa barbecue
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 948 kJ / 227 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 6.8 g
- Sód
- 332 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Donuts light
5h 30min
Bagel con carpaccio di pesce spada e avocado
3h
Mix di spezie per tacos
5min
Pulled pork a Cottura Lenta
7h
Katsu sando
4h 40min
Crème brûlée
1 Std. 10 Min
Maiale sfilacciato in salsa barbecue a Cottura Lenta
4h 50min
Tacos al pastor
7h
Cinnamon rolls
4h
Focaccia ad alta idratazione TM6
5h
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2u. 20min
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24h