
Urządzenia i Akcesoria
香煎馬鈴薯餅(TM6)
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
洋蔥 ,垂直對半切100 克
-
粉質馬鈴薯 ,切成可以放入進料管的大小750 克
-
蒜頭 (opcjonalnie)1 - 2 粒
-
麵粉70 克
-
蛋 (約53-63克)2 顆
-
鹽1 - 1 ½ 茶匙
-
現磨黑胡椒粉¼ - ½ 茶匙
-
麵粉 (opcjonalnie)1 - 1 ½ 大匙
-
油炸用蔬菜油
-
酸奶油200 克
-
冰糖粉 (opcjonalnie) ,裝飾用
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
420 kcal /
1758 kJ
Białko
10.8 g
Tłuszcz
20.3 g
Węglowodany
45.8 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Sód
455.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品配件食譜
42 Przepisy
Tajwan
Tajwan