Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 克 洋蔥 ,垂直對半切
- 750 克 粉質馬鈴薯 ,切成可以放入進料管的大小
- 1 - 2 粒 蒜頭 (opcjonalnie)
- 70 克 麵粉
- 2 顆 蛋 (約53-63克)
- 1 - 1 ½ 茶匙 鹽
- ¼ - ½ 茶匙 現磨黑胡椒粉
- 1 - 1 ½ 大匙 麵粉 (opcjonalnie)
- 油炸用蔬菜油
- 200 克 酸奶油
- 冰糖粉 ,裝飾用 (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1758 kJ / 420 kcal
- Białko
- 10.8 g
- Węglowodany
- 45.8 g
- Tłuszcz
- 20.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 4.9 g
- Sód
- 455.5 mg