香煎馬鈴薯餅(TM6)

香煎馬鈴薯餅(TM6)

Brak ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 35 min
4 人份

Składniki

  • 洋蔥 ,垂直對半切
    100 克
  • 粉質馬鈴薯 ,切成可以放入進料管的大小
    750 克
  • 蒜頭 (opcjonalnie)
    1 - 2 粒
  • 麵粉
    70 克
  • 蛋 (約53-63克)
    2 顆
  • 1 - 1 ½ 茶匙
  • 現磨黑胡椒粉
    ¼ - ½ 茶匙
  • 麵粉 (opcjonalnie)
    1 - 1 ½ 大匙
  • 油炸用蔬菜油
  • 酸奶油
    200 克
  • 冰糖粉 (opcjonalnie) ,裝飾用

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 420 kcal / 1758 kJ
Białko 10.8 g
Tłuszcz 20.3 g
Węglowodany 45.8 g
Błonnik 4.9 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Sód 455.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...