
Urządzenia i Akcesoria
黑松露干貝蔬菜塔
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
高麗菜 ,約⅛顆140 克
-
洋蔥½
-
櫛瓜 ,垂直對切剖半1
-
中筋麵粉150 克
-
玉米粉50 克
-
蛋1
-
水150 克
-
胡椒鹽
-
茴香
-
橄欖油
-
新鮮干貝 ,生食級8 - 12
-
美乃滋3 大匙
-
新鮮綜合生菜
-
黑松露醬1 大匙
-
特級初榨橄欖油
-
黃檸檬 ,切小舟
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
351.3 kcal /
1469.9 kJ
Białko
15.4 g
Tłuszcz
10.9 g
Węglowodany
47.4 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Sód
343.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

最愛母親節
3 Przepisy
Tajwan
Tajwan