黑松露干貝蔬菜塔

黑松露干貝蔬菜塔

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

  • 高麗菜 ,約⅛顆
    140 克
  • 洋蔥
    ½
  • 櫛瓜 ,垂直對切剖半
    1
  • 中筋麵粉
    150 克
  • 玉米粉
    50 克
  • 1
  • 150 克
  • 胡椒鹽
  • 茴香
  • 橄欖油
  • 新鮮干貝 ,生食級
    8 - 12
  • 美乃滋
    3 大匙
  • 新鮮綜合生菜
  • 黑松露醬
    1 大匙
  • 特級初榨橄欖油
  • 黃檸檬 ,切小舟

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 351.3 kcal / 1469.9 kJ
Białko 15.4 g
Tłuszcz 10.9 g
Węglowodany 47.4 g
Błonnik 4.1 g
Tłuszcz nasycony 1.7 g
Sód 343.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...