
Urządzenia i Akcesoria
焗烤馬鈴薯(TM6)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 人份
Składniki
-
馬鈴薯 ,削皮後切成可放入進料管的尺寸大小1200 克
-
格魯耶爾乳酪(Gruyere cheese) ,切塊 (3 公分)100 克
-
蒜頭1 粒
-
鮮奶油 (脂肪含量約30%)400 - 500 克
-
鹽1 茶匙
-
黑胡椒粉1 小撮
-
豆蔻粉1 小撮
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
317 kcal /
1327.4 kJ
Białko
7.5 g
Tłuszcz
19.9 g
Węglowodany
25.8 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Sód
289.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品配件食譜
42 Przepisy
Tajwan
Tajwan