Focaccia ad alta idratazione TM6

Focaccia ad alta idratazione TM6

4.2 115 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz.
8 porzioni

Składniki

  • 5 g di lievito di birra fresco
  • 1700 g di acqua
  • 400 g di farina manitoba
  • 10 g di sale
  • 30 g di succo di limone
  • olio extravergine di oliva a piacere
  • 200 g di pomodori datterino a metà

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 497.8 mg
Białko 5.8 g
Kalorie 823.1 kJ / 196.8 kcal
Tłuszcz 2.9 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 0.4 g
Węglowodany 39.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...