Focaccia ad alta idratazione TM6

Focaccia ad alta idratazione TM6

4.3 109 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz.
8 porzioni

Składniki

  • di lievito di birra fresco
    5 g
  • di acqua
    1700 g
  • di farina manitoba
    400 g
  • di sale
    10 g
  • di succo di limone
    30 g
  • olio extravergine di oliva a piacere
  • di pomodori datterino a metà
    200 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 196.8 kcal / 823.1 kJ
Białko 5.8 g
Tłuszcz 2.9 g
Węglowodany 39.4 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 0.4 g
Sód 497.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...