Focaccia ad alta idratazione TM6
TM6

Focaccia ad alta idratazione TM6

4.3 (100 ocen)

Składniki

  • 5 g di lievito di birra fresco
  • 1700 g di acqua
  • 400 g di farina manitoba
  • 10 g di sale
  • 30 g di succo di limone
  • olio extravergine di oliva, a piacere
  • 200 g di pomodori datterino a metà

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
823.1 kJ / 196.8 kcal
Białko
5.8 g
Węglowodany
39.4 g
Tłuszcz
2.9 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Błonnik
1.4 g
Sód
497.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy