Urządzenia i Akcesoria
Focaccia ad alta idratazione TM6
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz.
8 porzioni
Składniki
-
5 g di lievito di birra fresco
-
1700 g di acqua
-
400 g di farina manitoba
-
10 g di sale
-
30 g di succo di limone
-
olio extravergine di oliva a piacere
-
200 g di pomodori datterino a metà
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
497.8 mg
Białko
5.8 g
Kalorie
823.1 kJ /
196.8 kcal
Tłuszcz
2.9 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
39.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pizza napoletana
9 godz.
Pizzette
3 godz. 40 min
Focaccia a bastone
5 godz.
Pane arabo
3 godz. 30 min
Filoncini di semola
4 godz.
Focaccine morbide
3 godz. 30 min
Pinsa romana
5 godz.
Pandoro
15 godz. 15 min
Focaccia classica ad alta idratazione
5 godz.
Pizza barese ai pomodorini
2 godz.
Focaccia barese
4 godz.
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24 godz.