Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Composta di frutti di bosco
- 250 g di frutti di bosco misti freschi
- 15 g di stevia
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
Yogurt greco
- 1000 g di latte intero
- 40 g di zucchero
- 1 bustina di fermenti per yogurt in polvere
- 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Wartości odżywcze
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 367.4 kJ / 87.8 kcal
- Białko
- 4.3 g
- Węglowodany
- 10.5 g
- Tłuszcz
- 4.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.3 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 50.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Medaglioni di nasello sottovuoto con barbabietole marinate e rucola
1h 40 min
Achcharu (verdure sottaceto)
40 min
Ricotta (TM6)
16 godz. 30 min
Barbabietole sottovuoto
3h 30min
Curry di agnello a Cottura Lenta con cous cous
9 godz.
Yogurt
12h
Yogurt ai frutti di bosco (con fermenti per yogurt)
10 Std. 30 Min
Mele sottovuoto alla cannella
1h 50 min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18 Std. 20 Min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12h 15 min
Yogurt al caffè (con fermenti per yogurt)
12h 15 min
Yogurt con latte condensato
12 godz. 10 min