Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Composta di frutti di bosco
- 250 g di frutti di bosco misti freschi
- 15 g di stevia
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
Yogurt greco
- 1000 g di latte intero
- 40 g di zucchero (opcjonalnie)
- 1 bustina di fermenti per yogurt in polvere
- 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Wartości odżywcze
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 367.4 kJ / 87.8 kcal
- Białko
- 4.3 g
- Węglowodany
- 10.5 g
- Tłuszcz
- 4.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.3 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 50.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Yogurt fresco ai mirtilli
15u. 45min
Yogurt fresco
11 Std. 10 Min
Yogurt
12h
Achcharu (verdure sottaceto)
40min
Yogurt
12h
Yogurt liquido al caffé
10 godz. 50 min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18h 20min
Yogurt ai frutti di bosco (con fermenti per yogurt)
10u. 30min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12 Std. 15 Min
Cremoso alla soia (con fermenti per yogurt )
10u. 30min
Cremoso di soia alla vaniglia (con fermenti per yogurt)
10 godz. 15 min
Yogurt con latte condensato
12 Std. 10 Min