Toast senza glutine

Toast senza glutine

3.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 14 godz.
10 fette

Składniki

Pre-impasto
  • 45 g di farina di grano saraceno
  • 30 g di farina di riso
  • 85 g di acqua
  • 10 g di lievito di birra fresco
Impasto
  • 500 g di acqua
  • 10 g di lievito di birra fresco
  • 20 g di psillio
  • 500 g di farina senza glutine
  • 1 cucchiaino di sale
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • 1 cucchiaio di latte

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 fetta

Sód 514.9 mg
Białko 3.1 g
Kalorie 979 kJ / 234 kcal
Tłuszcz 1.3 g
Błonnik 4.1 g
Tłuszcz nasycony 0.2 g
Węglowodany 48.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...