Toast senza glutine

Toast senza glutine

3.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 14 godz.
10 fette

Składniki

Pre-impasto
  • di farina di grano saraceno
    45 g
  • di farina di riso
    30 g
  • di acqua
    85 g
  • di lievito di birra fresco
    10 g
Impasto
  • di acqua
    500 g
  • di lievito di birra fresco
    10 g
  • di psillio
    20 g
  • di farina senza glutine
    500 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • di latte
    1 cucchiaio

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 234 kcal / 979 kJ
Białko 3.1 g
Tłuszcz 1.3 g
Węglowodany 48.7 g
Błonnik 4.1 g
Tłuszcz nasycony 0.2 g
Sód 514.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...