Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 克 酸菜 ,泡酸菜,切片(见要诀)
- 25 克 油
- 2 片 姜
- 2 瓣 蒜头 ,切片
- 1 根 新鲜小米椒 ,切片
- 1 根 葱 ,切段
- 200 克 牛里脊 ,切薄片
- 5 克 生抽
- 5 克 蚝油
- 2 - 3 克 糖 ,约½茶匙
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1032.5 kJ / 247 kcal
- Białko
- 23.2 g
- Węglowodany
- 8.4 g
- Tłuszcz
- 13.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.4 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 688.3 mg