
Urządzenia i Akcesoria
日式猪肉汤
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
带皮五花肉 ,切0.3厘米薄片200 克
-
芋艿 ,去皮后切小型滚刀块150 克
-
水 ,可用日式高汤代替1000 克
-
白萝卜 ,切小型滚刀块130 克
-
胡萝卜 ,切小型滚刀块130 克
-
味噌 ,可根据个人口味调节140 克
-
日本清酒20 克
-
牛蒡 ,切丝80 克
-
魔芋块 ,切2×2厘米块120 克
-
盐1 茶匙
-
葱 ,取葱白切丝3 - 4 根
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
314.3 kcal /
1314.8 kJ
Białko
9.4 g
Tłuszcz
19.7 g
Węglowodany
23.4 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Sód
2046.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

日式炖煮
10 Przepisów
Chiny
Chiny