Urządzenia i Akcesoria
Borscht
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 porties
Składniki
-
verse peterselie alleen de blaadjes2 - 3 takjes
-
tomaten in stukken130 g
-
uien gehalveerd70 g
-
wortelen in stukken70 g
-
rode bieten in stukken (2 cm)130 g
-
olie25 g
-
aardappelen in stukken (2 cm)100 g
-
rode paprika in stukken (2 cm)70 g
-
witte kool in repen130 g
-
water650 g
-
zout1 - 1 ½ tl
-
zwarte peper, gemalen¼ tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
782.8 mg
Białko
2.4 g
Kalorie
517.3 kJ /
123.6 kcal
Tłuszcz
6.6 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
15.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cashew schenkroom
Brak ocen
Margarita van komkommer en chilipeper
Brak ocen
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Brak ocen
Kikkererwtensoep met spinazie
40 min
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2 godz. 15 min
Zalmfilet met boekweit en asperges
40 min
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45 min
Groene bron
10 min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1 godz. 10 min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Brak ocen
Indiase groentencurry
50 min
Moussaka met linzen
2 godz. 20 min