Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g plain flour, plus extra for dusting
- 30 g olive oil
- 120 g water
- ¾ tsp fine sea salt
- 200 g white onions, halved or quartered if too large to fit in feeder
- 200 g red onions, halved or quartered if too large to fit in feeder
- 150 g sour cream
- ½ tsp ground black pepper
- 30 g fresh chives, finely sliced, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 407.8 kJ / 98.5 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 13.9 g
- Tłuszcz
- 3.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 6.5 mg
Alternatywne przepisy
Slow-Cooked Pulled Pork with Steamed Buns
3h
Chocolate Fondants
40 min
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream (TM5)
45 min
Eastern European Brunch
1 godz. 30 min
Creamy Courgette Soup
35 min
Creamy Truffled Mushroom Tagliatelle - Tagliatelle con crema di funghi tartufata
55 min
Whipped Cream
10min
Lemon Sorbet
8h 30min
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Sweet Rice
1h
Profiteroles
2h 15min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 min