Onion Focaccia
TM6 TM5 TM31

Onion Focaccia

4.3 (18 ocen)

Składniki

Dough

  • 100 g milk
  • 2 ½ tsp dried instant yeast
    lub 25 g fresh yeast, crumbled
  • 1 tsp sugar
  • 50 g olive oil, plus extra for greasing
  • 200 g water
  • 600 g strong white bread flour, plus extra for flouring
  • 1 Tbsp fine sea salt

Topping

  • 45 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
  • 50 g water
  • 2 tsp fine sea salt
  • 250 g white onions, sliced (3 mm)
    lub 250 g red onions, sliced (3 mm)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2143 kJ / 512 kcal
Białko
12.9 g
Węglowodany
80.7 g
Tłuszcz
17.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy