Onion Focaccia

Onion Focaccia

4.2 20 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
6 portions

Składniki

Dough
  • milk
    100 g
  • dried instant yeast
    2 ½ tsp
    25 g fresh yeast, crumbled
  • sugar
    1 tsp
  • olive oil plus extra for greasing
    50 g
  • water
    200 g
  • strong white bread flour plus extra for flouring
    600 g
  • fine sea salt
    1 Tbsp
Topping
  • extra virgin olive oil plus extra for greasing
    45 g
  • water
    50 g
  • fine sea salt
    2 tsp
  • white onions sliced (3 mm)
    250 g
    250 g red onions, sliced (3 mm)

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 512 kcal / 2143 kJ
Białko 12.9 g
Tłuszcz 17.5 g
Węglowodany 80.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...